TK-Auto

Delfin Systems Oy on ostanut TK-Auto -liiketoiminnot Tietokari Oy:ltä.
Uudet TK-Auto sivut löytyvät täältä:

www.tkauto.fi

TK-Auto ajoneuvomyynnin tietojärjestelmä on monipuolinen ja helppokäyttöinen autokaupan kokonaisjärjestelmä rakentuen ohjelmamoduleista, joita voidaan ottaa käyttöön sitä mukaa kun halutaan.

TK-Auto sisältää seuraavat moduulit
- Autovaraston valvonta
- Sopimusten ylläpito
- Autokaupan asiakirjat

  1. tilaus- ja kauppasopimus
  2. osamaksusopimus
  3. vakuutushakemus
  4. käytetyn ajoneuvon ostosopimus
  5. luovutustodistus
  6. ajoneuvolaskutus
  7. tarjouskäsittely

- Osamaksukauppa
- Asiakasseuranta
- Markkinointi

Windows-ohjelmistoa voidaan käyttää joko yksittäisissä mikroissa tai mikroverkossa. Kaupan tietojen tallennus on helppoa valmiiksi tallennettujen perustietojen ansiosta.

Auton myyntitilanteessa myytävän ajoneuvon tiedot saadaan varastotietokannasta ja ostajan tiedot asiakastietokannasta tai ne kuten vaihtoautonkin tiedot tallentuvat syöttäessä sopimustietokantaan. Sopimuksia voi selata ja korjata ruudulla tai niistä voi tulostusvalikon avulla tulostaa minkä tahansa asiakirjatulosteen. Kopiomäärä on myös valittavissa

Varaston päivitys poistaa myydyn ajoneuvon varastotietokannasta ja kirjaa sen myydyksi autoksi. Vaihdokki kirjautuu samalla myyntivarastoon.

Ohjelmistoon sisältyy erilaisia raportteja, kuten myyntiluettelo, varastoluettelo, myydyt autot, iso myyntitarra auton ikkunaan ym.

Kaikki asiakirjat tulostetaan kätevästi tyhjälle A4-paperille laserkirjoittimella. Näin saadaan siistit asiakirjatulosteet vaivattomasti ilman esipainettujen lomakkeiden asettelua kirjoittimelle tai kirjoituskoneeseen.

Osamaksusopimukseen ohjelma laskee syötettyjen tietojen pohjalta osamaksuerät ja KSL:n mukaisen todellisen korkoprosentin ja luottohinnan.

Rahoitusliittymien avulla voidaan tiedot rahoitustilanteesta välittää joihinkin rahoitusyhtiöihin sähköisesti ja rahoituspäätöksen saa muutamassa sekunnissa.

Ajoneuvotietoja voidaan hakea NetWheelsin kautta. Tällöin tiedot ovat aina oikein ja kirjoitustyö vähenee. Myös ajoneuvotiedot saa helposti siirrettyä internettiin.

autokaupan järjestelmät, automyynti, tk-auto, jälkimarkkinointi, autokauppa, ajoneuvo myynti, ajoneuvojärjestelmä, korjaamojärjestelmä, leimaus, auton huolto, autojärjestelmä, auto-järjestelmä, AKL

, korjaamojärjestelmä, leimaus, auton huolto, autojärjestelmä, auto-järjestelmä, AKL