TK-Vuokrat
TK-Vuokrat on kalustonseurantaan ja materiaalivaraston hallintaan toteutettu Windows-pohjainen tietojärjestelmä. Ohjelmisto on kehitetty konevuokraamoille ja rakennusliikkeiden keskusvarastoille. Ohjelmisto mukautuu kuitenkin helposti myös muille toimialoille, joilla hallinnoidaan materiaalivirtoja sekä tarvitaan kattavat laskutusominaisuudet vuokra-, myynti-, työ- sekä kuljetusveloituksille. Ohjelmisto pohjautuu Tietokarin vuosien saatossa hankkimaan vuokraustoimialan tuntemukseen sekä voimakkaaseen yhteistyöhön alan huippuyritysten kanssa. Tietokari Oy on kehittynyt vuosien saatossa Suomen johtavaksi konevuokrausjärjestelmien toimittajaksi.

Ohjelmistossa on kattavat ominaisuudet ja ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti palvelemaan yhä paremmin kehittyvillä markkinoilla. Konevuokraamo- ja rakennusliikeversiot ovat peruspiirteiltään samanlaisia, mutta luonnollisesti omia piirteitä löytyy kummaltakin toimialalta. TK-Vuokrat ohjelmiston monipuoliset laskutusominaisuudet perustuvat vuokrasopimuksissa sovittuihin laskutusperusteisiin ja asiakaskohtaisiin alennuksiin. Laskuilla voidaan veloittaa vuokria jaksoina tai palautusten yhteydessä. Samassa yhteydessä voidaan veloittaa työtä, myyntituotteita ja kuljetuskuluja. TK-Vuokrat ohjelmistolla voidaan myös lähettää laskut kätevästi sähköisesti asiakkaalle. Myyntireskontra TK-Reskillä käsitellään kätevästi myyntisaatavien valvonta.

Rakennusliikkeitä varten ohjelmistossa on huomioitu mm. litteroiden käsittely ja työmaalle varastointimahdollisuus. Rakennusliikkeet voivat saada rakentamiseen liittyvän kaluston sekä rakennusmateriaalit ja varastonseurannan hallintaan tämän järjestelmän avulla. Järjestelmä on liitettävissä myös rakennusalan muihin järjestelmiin. Valmiina on esimerkiksi liittymä Jydacomin -järjestelmiin.

TK-Vuokrissa laskutus voi olla ulkoista tai sisäistä. Yksittäisille koneille voidaan kirjata osto- ja palkkakuluja sekä huoltotoimenpiteitä. Kateraportit on saatavissa konekohtaisesti tai kalustoryhmittäin. Ohjelmistossa on monipuolinen ja runsas raportointi valmiina.

Tietokari Oy on edelleen voimakkaasti mukana ohjelmistojen kehitystyössä niin konevuokraamoille kuin rakennusliikkeillekin. Jos teillä heräsi kiinnostus ohjelmistoon, niin ottakaa toki yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää!

Seuraavassa tarkemmat tiedot järjestelmän päätoiminnoista: Klikkaa tästä...

vuokraus, vuokrausjärjestelmä, vuokrausohjelma, vuokrausala, vuokraustoiminnot, vuokraveloitukset, rent, konevuokraus, laitevuokraus, vuokrajärjestelmä, kalustonseuranta, varastonhallinta, varastonseuranta, rental system, vuokra, vuokrajärjestelmä, vuokraukset