TK-Pesu

Pesuloiden tietojärjestelmätarpeisiin on Tietokarin valmistama Windows-pohjainen ohjelmisto TK-Pesu, joka pohjautuu Tietokarin yli 15 vuoden kokemukseen sekä julkisen että yksityisen sektorin pesulatoimintaan ja tekstiilivuokraukseen liittyvistä atk-järjestelmistä.
Ohjelmistojen kehittäminen on tapahtunut yhteistyössä alan huippuyritysten kanssa. Tietokari Oy:stä on kehittynyt vuosien saatossa Suomen johtava pesulajärjestelmien toimittaja.
Pesulan tietojärjestelmämme tekee yleisohjelmistoista poikkeavaksi se, että perustietokantojen lisäksi järjestelmän ytimeen kuuluu sopimuskanta, johon on tallennettu asiakkaiden kanssa sovitut palveluehdot.
Ohjelmisto tukee sujuvasti niin kilopohjaiset kuin kappalemääräiset pesuveloitukset sekä vuokraveloitukset, joko viikko- tai kuukausivuokrina tai vaihtovälin mukaisesti hinnoiteltuna.
Myyntireskontralla (TK-Reski) käsitellään kätevästi myyntisaatavien valvonta.

Pesulajärjestelmään on toteutettu konekielinen tilausjärjestelmä (TK-Netti) sekä punnitusten vaakaliitännät.

Pesulajärjestelmään on myös liitettävissä henkilökohtainen työvaateseuranta (TK-Vaate), joko siru- tai viivakooditunnistuksella.


pesulajärjestelmä, pesu, kattorata, sirutunniste, siru, vaatesiru, vaate, pesulajärjestelmät, tilausjärjestelmä, ajoreitti, pesula toimiala, toiminnanohjaus