TK-Auto+
Delfin Systems Oy on ostanut TK-Auto -liiketoiminnot Tietokari Oy:ltä.
Uudet TK-Auto sivut löytyvät täältä:

www.tkauto.fi

Yleistä

Tietokarin Tk-Auto+ on autokorjaamojen ja varaosaliikkeiden toimialakohtaiset tarpeet huomioon ottaen toteutettu ohjelmisto. Se kattaa erilaiset laskutukseen sekä seurantaan liittyvät tietojärjestelmätarpeet. Ratkai-summe pe-rus-tuu yli 10 vuoden kokemukseemme autotoimialaan liittyvistä atk-järjestelmistä-.

Tk-Auto+

Tk-Auto+ ohjelmiston tekee yleisohjelmistoista poikkeavaksi se, että siihen on lisätty juuri autokorjaamojen ja varaosaliikkeiden tarvitsemia erityispiirteitä. Esimerkiksi asiakastietojen lisäksi ylläpidetään asiakkaan ajoneuvotietoja. Tuotteiden vaihtoehtoisena laskutustyyppinä on tavallisen myyntituotteen lisäksi myös työveloitus. Työveloituksille voidaan antaa ajoneuvotyyppikohtaisia ohjeaikoja.

Ohjelmistolla voidaan hoitaa sujuvasti niin työ- kuin varaosalaskutuskin. Laskutus voi olla joko sisäistä, ulkoista tai takuulaskutusta.

Tk-Auto+ ohjelmistoon kuuluu myös varastonvalvonta jonka avulla voidaan hoitaa inventointi, tuotteiden saapumiset sekä erilaiset varastokyselyt.

Omassa ajoneuvovarastossa olevien ajoneuvojen korjaus- ja huoltokulut voidaan päivittää ajoneuvon kuluiksi.

Päämiesten varaosahinnastot saadaan päivitettyä järjestelmään.

Ohjelmistoa voidaan käyttää myös yleislaskutusohjelmana, ilman autotoimialan erityispiirteitä.

Ohjelmistoan saadaan lisäksi lukuisa määrä erilaisia lisätoimintoja ja se räätälöidään asiakkaille sopivksi tarpeen mukaan.